bara äckligt

Läste Kissies blogg idag för ovanilghetens skull och hittade de här inlägget!
 
''Hon ville arbeta på en nattklubb, så hon sökte efter någon som kunde göra så att hennes rumpa ser bättre ut, ge henne en lite kurvigare kropp och plutigare rumpa. Hon hittade en läkare som kunde göra det för ett rimligt pris. Och han injicerade cement i hennes rumpa!

Polisen har arresterat läkaren, som tur är.. Och den misstänkte är tydligen en transvestit också? Den misstänkte läkaren föddes som en man, men identifierar som en kvinna. Hon/han utfört cement kirurgi på sig själv, och kände att det gick så bra att han/hon började utföra operationen på andra. Haha hör ni hur sjukt det låter?!

Oneal Ron Morris, 30, greps fredag efter ett år på rymmen och har belastats med öva medicin utan licens med allvarlig kroppsskada.

Offret, som inte namnges på grund av medicinska sekretesslagar, betalade $ 700 för en serie av injektioner maj 2010. Hon vart rekomenderad Morris av en vän till henne (schysst vän..) Morris injicerade någon typ av rör i flera platser runt rumpan, pumpa den full av en giftig soppa, som främst cement!! ''

Det är ju heeeel sjukt?! :o inte snyggt alls heller för den delen haha!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0